IMU

Åbyhøj IMU er et kristent fællesskab for unge, der vil være disciple af Jesus.

Typisk mødes vi 20 personer, hvoraf de fleste er i 20’erne. Alle er velkomne, og det er gratis og uforpligtende at møde op.

Vi mødes hver torsdag kl. 19.00 i “Tabor Missionshus” på Vølundsvej 8 med mindre andet fremgår af programmet. Alle er velkommen, vi elsker at møde nye mennesker!

Vi er en del af Folkekirken og Indre Missions Ungdom.
Desuden er der ikke noget IM-samfund i Tabor Missionshus og derfor kan vi bruge huset som vi vil, hvilket giver gode muligheder for at arrangere store og små ting udenfor det fastlagte program!

Hvad laver vi, når vi mødes?

Vi har tre forskellige typer aftener.

Nogle aftner inviterer vi en dygtig forkynder til at komme og tale for os. Andre aftner er “samtale-aftner”, hvor vi også har besøg af en forkynder, men efter oplægget har vi sat tid af til at snakke og diskuttere aftenens emne. Den sidste type aftener er helt anderledes. Det kunne eksempelvis være en fællesaften med Reload, en festaften, hvor fællesskabet er i centrum, eller lovsangsaftener og bedeaftener.

Smågrupper

Én gang om måneden samles vi i små grupper på 4-8 personer i hjemmene. I disse mindre fællesskaber studerer vi Bibelen og snakker om de ting, der optager os i hverdagen.

Hvis du har lyst til at være med i en smågruppe kan du kontakte bestyrelsen@aabyhoejimu.dk.

Facebook

Se aktuelle opdateringer, og følg med i hvad vi laver på Facebook her: Åbyhøj IMU facebookside

Praktiske detaljer og intern kommunikation finder sted i vores Facebook-gruppe

Program